Vanzare echipamente pentru dezumidificare, climatizare si tratare aer in constructii, industrie, agricultura.

Termeni si Conditii

Termeni si conditii generale - SC PROF TECH CONSULTING SRL


Site-ul www.dezumidificatoraer.ro este proprietatea SC PROF TECH CONSULTING SRL cu datele de inregistrare fiscala: RO22231995, J12/3506/2007,  Sannicoara, Str. Campului, nr.14, jud. Cluj, BCR, Tel/fax: 0741172257/0364816398, e-mail: proftech.consulting@gmail.com


Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.dezumidificatoraer.ro: imagini, texte, si alte date - este proprietatea SC PROF TECH CONSULTING SRL si este protejat de Legea dreptului de autor precum si de alte legi privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC PROF TECH CONSULTING SRL a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Sugestii si reclamatii

Pentru a rezolva eficient si rapid orice cerere sau sesizare din partea dumneavoastra, va rugam sa specificati toate detaliile relevante in cazul de fata – de exemplu: numarul si data comenzii, numarul facturii, nume, model si cod produs, data expeditie colet, etc.

De aceea, va rugam sa ne transmiteti informatii legate de problema pe care ati intampinat-o folosind unul dintre urmatoarele canale de comunicare: trimitand un e-mail la proftech.consulting@gmail.com sau telefonic la nr. 0741-1725.27.

Ne asumam responsabilitatea de a pastra confidentialitatea datelor de contact pe care le furnizati.

Va asiguram ca vom depune toate eforturile in vederea rezolvarii corecte si eficiente a aspectelor pe care ni le-ati adus la cunostinta, si va garantam  raspunsul in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim pentru increderea pe care o acordati servicilor si produselor noastre.


Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.dezumidificatoraer.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos:

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului  va rugam sa cititi cu atentie TERMENII SI CONDITIILE utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site.

Proprietarul acestui site este SC PROF TECH CONSULTING SRL.


Informatii despre produse

PROF TECH CONSULTING face toate eforturile ca detaliile tehnice ale produselor, pozele reale ale produselor si descrierea lor sa fie cat mai clara si corecta. Incercam sa oferim cat mai multe detalii despre produsul vandut pentru a evita neintelegerile cu viitorii cumparatori. Totusi unele greseli pot intervenii. De aceea, Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, caracteristici, imagini etc.

Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA (19%).

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se solicita achitarea unui avans de 50% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.deumidificatoraer.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

 

Confidentialitatea datelor personale

Informatiile furnizate catre PROF TECH CONSULTING sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Informatiile cumparatorului sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor.

PROF TECH CONSULTING nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. PROF TECH CONSULTING isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

 Nu este considerat “ spam” trimirea unor mail-uri de comunicari comerciale de catre PROF TECH CONSULTING catre comparator daca acestea sunt trimise cu acordul destinatarului.


Obligatiile vanzatorului

Sa livreze produsele in ambalajele originale ale producatorului, sigilate si fara deteriorari.

Sa livreze produsele Cumparatorului la pretul prevazut in confirmarea comenzii si in timpul prevazut.

In situatia intarzierii produselor sau a imposibilitatii asigurarii produselor comandate, Vanzatorul are datoria de a informa Cumparatorul.

Obligatiile cumparatorului

Cumparatorul are datoria de a lua la cunostinta “ Termenii si Conditiile” de utilizare ale site-ului www.dezumidificatoraer.ro si sa recunoasca ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit, semnarea contractului.

Cumparatorul se obliga sa plateasca valoarea produselor si valoarea livrarii la primirea produselor. In cazul produselor care beneficiaza de transport gratuit, acesta se aplica doar in localitatile cu acoperire Nemo Curier, kilometrii suplimentari fiind taxati suplimentar.

 

Politica de confidentialitate

PROF TECH CONSULTING certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

PROF TECH CONSULTING garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre PROF TECH CONSULTING pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre PROF TECH CONSULTING nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

In cazul in care este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in pagina aceasta pentru a va informa cu privire la ele. 

SC PROF TECH CONSULTING SRL are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca o alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Site-ului.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale SC PROF TECH CONSULTING SRL, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a judetului Cluj.